Project: Schilder- en lakwerk binnen

Project: Schilder- en lakwerk binnen

Milieuvriendelijke muurverf

Bij de Oleon Werke in het Duitse Emmerich am Rhein voorzagen we de muren van de keuken en nevenruimten van een nieuwe verflaag en gaven deze een vriendelijke, frisse look.

In verband met de hygiëne en voedselveiligheid gebruikten we een hoogwaardige premium dispersiemuurverf. Deze is reukloos, vrij van oplosmiddelen en weekmakers, kan tegen een stootje en is bestand tegen desinfectiemiddelen.

Daarmee is de verf ideaal voor bedrijven gespecialiseerd in de opslag of productie van levensmiddelen.

Zonder conserveringsmiddelen

Een product zonder conserveringsmiddelen is een groot voordeel, vooral in gevoelige ruimtes zoals kinder-, slaap- en woonkamers. Met de hoogwaardige, gezondheidsbewuste dispersies heeft u ook alle vrijheid om kleuren te kiezen.

I aVita-assortiment: een perfecte woongezondheid

Voor onze klanten die bezorgd zijn over mogelijke schadelijke stoffen in de lucht door additieven in afwerklagen, staat het gezondheidsaspect centraal bij de keuze van het juiste product. De emissiearme, oplosmiddel- en weekmakervrije producten zijn hier al jaren een oplossing voor.

Milieuvriendelijke muurverf

Met de Vita-dispersies gaat Brillux nog een stapje verder: Vitalux 9000, Vitasmart 9004, Vitasense 9005 en Vitashine 9006 bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn dus ook geschikt zijn voor extreem gevoelige personen die anders allergische reacties zouden kunnen krijgen. De afwezigheid van conserveringsmiddelen is een groot voordeel, vooral in gevoelige ruimtes zoals kinderkamers, slaapkamers en woonkamers, maar ook voor openbare ruimtes in scholen, kinderdagverblijven en hotels.

Brillux Vita-assortiment