Projecten

Wij zijn meer dan alleen een schildersbedrijf. Hier kunnen we veel over vertellen, maar we kunnen het u ook laten zien. We hebben hier een aantal recente projecten voor u geselecteerd. Neem gerust een kijkje en laat u overtuigen van de kwaliteit van ons werk!

Behang- en decoratief werk

Project: Behang- en decoratief werk

In deze nieuwbouwwoning gaven we de muren met klassiek behang en de decoratieve stuctechniek Spatula Stuhhi een frisse look.

project droogbouw 4

Project: Droogbouw

Een uitbouw plaatsen of nieuwe plafonds en wanden construeren: wij hanteren een werkwijze altijd efficiënt en erg flexibel is.

project stucwerk binnen

Project: Stucwerk binnen

Voor dit nieuwbouwhuis in Oostrum voerden we de droogbouwwerkzaamheden uit en zorgden voor hoogwaardig gestucte oppervlakken op kwaliteitsniveau 4.

Schilderwerk binnen

Projecten: Schilder- en lakwerk binnen

Bij de Oleon Werke in het Duitse Emmerich am Rhein voorzagen we de muren van de keuken van een nieuwe verflaag en gaven deze een vriendelijke, frisse look.

projecten vloeren

Project: Vloeren

Voor de nieuwbouw van een wooncomplex met 16 exclusieve, gelijkvloerse seniorenwoningen in het Duitse Kleef legden wij een 980,00 m² vinylvloer in houtoptiek.

stucwerk buiten

Project: Stucwerk buiten

Bij een renovatieproject van een monumentaal pand in het Duitse Kleef werden de gevels voorzien van een traditioneel mineraal stucwerk.

buitenwerk gevelisolatie

Project: Gevelisolatie

Dit woonhuis uit de jaren zestig isoleerden wij met behulp van een natuurstenen bekleding. De isolatielaag met design zandsteen van Knauf geeft het huis een luxe uitstraling.

schilderen buiten

Project: Gevel schilderwerk

Bij dit karakteristieke huis werd de oude verf verwijderd. Vervolgens kon de gevel worden voorzien van een waterafstotende laag silicaatverf die lang meegaat.

project schilder en lakwerk buiten

Project: Schilder- en lakwerk buiten

De houten deuren, kozijnen en daklijsten hebben flink te lijden gehad onder het weer. Wij restaureerden het aangetaste houtwerk op vakkundige wijze.

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u kennismaken?