Vloeren

Vloeren regio Venlo

Wij zorgen voor de juiste vloer voor alle doeleinden in alle
woon- en werkruimten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vinyl-, PVC-en designvloeren

Met zijn moderne uitstraling is de designvloer geschikt voor elke woonruimte. De mogelijkheden wat betreft een moderne en individuele look zijn grenzeloos. Daarnaast wordt de designvloer gekenmerkt door zijn robuuste en milieuvriendelijke karakter. Door de combinatie van de meest uiteenlopende kleuren, materialen en designs, bijvoorbeeld hout, steen, marmer, graniet en verschillende prints, biedt een designvloer volop mogelijkheden voor een creatieve inrichting van een ruimte en creëert een modern design bij u thuis.

In houtoptiek of van zakelijk modern tot stijlvol rustiek met een verweerde uitstraling: wij hebben voor iedereen de juiste vloer. Dat geldt ook voor onze vloerbedekking en andere speciale vloeren.

Soorten vloeren- welke vloer past bij jou?
vloeren regio venlo

Linoleum

Linoleum is al meer dan 100 jaar een bekende, natuurlijke vloerbedekking. Het wordt gemaakt van natuurlijke, duurzame grondstoffen: van lijnzaadolie, hars, zaagsel, kalksteen, jute en milieuvriendelijke kleurstoffen. De stroken zijn 2 meter breed en de meest gebruikte dikte is 2,5 mm. Deze vloerbedekking wordt in stroken volledig verlijmd. Linoleum is onderhoudsarm en geschikt voor vele toepassingen.

Laminaatvloer

Een laminaatvloer geeft een ruimte warmte en elegantie en laat deze groter lijken. Daarbij is laminaat ontzettend onderhoudsvriendelijk. Inmiddels is laminaat verkrijgbaar in vele vormen en variaties. Laminaat verfraait uw woon- en werkruimten.

Massief houten vloer

Een massief houten vloer zorgt voor sfeer. De natuurlijke houtnerven en de kleine schoonheidsfoutjes in het hout geven een huis de charmante uitstraling van een oud gebouw. Houten planken op de vloer kennen een lange traditie: al in de 13e eeuw sneed men met de hand planken uit het midden van boomstammen.

De planken zijn verkrijgbaar in diverse varianten: naast inheems naaldhout zijn er ook vloeren van ahorn, eik of douglasspar verkrijgbaar. Vragen over de keuze van de juiste houten vloer? Neem dan gewoon even contact met ons op!

Op zoek naar een professioneel bedrijf in Venlo
dat in staat is omeen PVC vloer aan te leggen ? Onze
professionele legservice legt uw vloeren snel en vakkundig !

wij leggen alle soorten pvc en vinyl vloeren regio venlo

Vloerbedekking

Vloerbedekking combineert wooncomfort met slijtvastheid en is daarom erg geliefd. Vloerbedekking isoleert zowel warmte als geluid. Dankzij een groot assortiment aan kwaliteiten, kleuren en patronen kan bijna elke sfeer worden gecreëerd. Vloeren van natuurlijke vezels als jute, kokos en sisal reguleren bovendien de luchtvochtigheid en zorgen zo voor een aangenaam leefklimaat. Er zijn veel combinaties mogelijk van verschillende kleuren, patronen en designs.

Wil u een nieuwe vloer laten leggen? Neem dan nu contact met ons op