Stucwerk

Gevelstucwerk

Stukadoor Venlo

 

Beschadiging van gevelstucwerk op tijd herkennen en verhelpen, stucwerk repareren en herstellen

 

Het stucwerk van uw gevel beschermt het pand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Gevels staan voortdurend bloot aan externe invloeden; het is dus niet vreemd dat zonneschijn, neerslag, storm en milieuvervuiling uiteindelijk hun sporen achterlaten. Als zich vochtschade, schimmel, scheuren of alg- en mosafzetting op de gevel voordoen, of het stucwerk afbladdert, dan is het tijd voor een gevelsanering.

Restauratie zorgt voor vernieuwde bescherming van het gebouwen en het oorspronkelijk karakter woord herstelt. Een onbeschermde gevel is vatbaarder voor vochtproblemen.

Het is niet altijd nodig om de volledige gevel opnieuw te stuken. Met onze stuctechnieken kunnen wij ook het bestaande stucwerk renoveren.
Wij willen dat uw gevel zo lang mogelijk mee gaat. Uw Stukadoor Venlo gebruikt alleen maar hoogwaardig en speciaal geselecteerd stucmateriaal, dat uw gevel de hoogst mogelijk bescherming biedt.

 

Stukadoor Venlo

Stukadoor Venlo:
We herstellen scheuren van uw buitengevels en zorgen
voor de juiste uitstraling van uw huis.

 

 

Door de gevel te renoveren kun je grote schade voorkomen. Gevelschade kan zich na verloop van tijd gaan uitbreiden door vocht, mos, algen, groene aanslag, scheuren in de gevel zijn het gevolg.

Optimale Gevelbescherming

Scheuren in uw stucwerk?

Uw Stukadoor Venlo is specialist in het duurzaam repareren van scheuren.
Door scheuren in het buitenstucwerk zijn de buitenmuren minder goed beschermd. Om schade te voorkomen, is reparatie van de scheuren noodzakelijk. Wij repareren allerlei soorten scheuren, waarbij we altijd eerst goed naar de staat van de ondergrond kijken. Op deze manier waarborgen we een doelgerichte, technisch hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde renovatie.

 

Door zetting vertonen gevels krimp- en haarscheurtjes of constructie gerelateerde scheuren. Onze stukadoors repareren scheuren, egaliseren ruwe wanden en zijn specialiseert in het aanbrengen van volledige gewapende, scheur-overbruggende gevelsystemen.

Brillux Scheuroverbrugging met versteviging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Brendgen