Behang- en decoratief werk

Decoratieve wandafwerkingen

Behanger Venlo✔ Gennep✔ Nijmegen✔

DE BEHANGER UIT VENLO GAAT NAUWKEURIG TE WERK
EN BRENGT NIET ALLEEN BEHANG VOOR U AAN !

 

Het creatief afwerken van wanden heeft een lange traditie. Wat vroeger vanwege de ingewikkelde en dure verwerking alleen was voorbehouden aan een bepaalde groep klanten, is nu voor een brede klantenkring realiseerbaar, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij beschikken over een groot assortiment aan moderne en innovatieve creatieve producten waarmee we oppervlakken kunnen creeren die vrijwel niet te onderscheiden zijn van originele wandoppervlakken uit vroeger tijden.

Onderstaand noemen wij een paar van de meest populaire decoratieve wandafwerkingen van dit moment.

Betonlook

Betonlook Setimento 78

In de interieurinrichting wordt het puristische karakter van betonoppervlakken de laatste tijd hoe langer hoe populairder. Wanden met sierbetoneffect hebben een robuuste uitstraling en geven een ruimte een uniek loftkarakter.
Sentimento 78 is een mineraal product op basis van kalk, marmerpoeder en water hierdoor draagt Sentimento 78 niet alleen bij aan een aangename sfeer, maar ook aan een gezonde woon-en werkomgeving. De fijne kaldeeltjes nemen vocht op en geven die onder droge omstandigheden weer geleidelijk af. Sentimento 78 reguleert zo de vochtigheid en remt de groei van bacterien en schimmels.

Roestlook

Roestlook creëert een vintage uitstraling voor een uniek loftkarakter. Of het nu kleine deeloppervlakken of grote vlakken zijn – de rustieke look is een echte blikvanger die een gevoel van welbehagen uitstraalt.

Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi, is een natuurlijk product op basis van marmer en kalk. Ademend, dus bevorderlijk voor een gezond binnenklimaat. De subtiele kleurnuances in combinatie met het hoogglanzende oppervlak zorgen voor een natuurlijke, chique, stoere wand!

Met deze stucco van de Italiaanse leverancier Giorgio Graesan zijn prachtige naadloze marmereffecten te creëren, een spiegelglad en hoogglanzend oppervlak is het resultaat.

Behanger

Je huis laten behangen met mooi behang?
Dat kan met een behanger van schildersbedrijf Brendgen uit Venlo

Het decor op de muren is een belangrijk onderdeel van de woninginrichting, aangezien de muren een groot deel van het woonoppervlak beslaan. samen met u werken we aan een passende oplossing voor uw interieur. Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod.

Vele soorten behang

Behang is er in duizenden soorten en patronen. Naast klassiek behang zijn er talrijke moderne materialen, kleuren en dessins. U kunt dus kiezen voor een nostalgische, chique, gezellige, romantische of zakelijke uitstraling! Ook in praktisch behang is er keus genoeg, zoals renovlies (naadloos, brandveilig, scheurvast, krasvast) en glasvlies (sterk, glad, overschilderbaar, afneembaar). Deze zijn bijzonder geschikt voor oude muren met scheurtjes en ook nog snel (dus voordelig) aan te brengen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Soorten behang
 • Papierbehang
 • Vinylbehang
 • Acrylbehang
 • Glasvezelbehang
 • Textielbehang
 • Vliesbehang
Het nut van een bepaalde behangstijl

Door uw huis in een bepaalde stijl in te richten, kunt u laten zien wie u bent en waar u voor staat. Dit uit zich niet alleen in de meubels die je kiest, maar ook zeker in de manier waarop u de muren in het huis aankleedt. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om de muren te behangen. Maar dan bent u er nog lang niet. U moet immers nog bepalen welke stijl behang u het liefste in huis zou willen hebben. Deze keuze is niet zo makkelijk, want behang vormt als het ware de fundering van uw persoonlijke stijl in huis. Kies je voor de juiste stijl behang dan kan uw persoonlijke stijl enorm goed tot recht komen. Hebt u echter een verkeerde keuze gemaakt dan kan dit de hele stijl verkeerd doen uitkomen. Er zijn dus een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden.

Stijlen behang
 • Retrobehang
 • Klassiek behang
 • Barok behang
 • Behang voor de kinderkamer
 • Modern behang
 • Fotobehang
Advies & uitvoering op maat

Hulp nodig bij de keuze voor een nieuw behang?  Wij geven u graag advies op maat.
Ook verwijderen wij vakkundig het oude behang, zetten de muren in de grondverf, voeren stuc- en plamuurwerk uit en brengen nieuw behang aan.

Wij zorgen ervoor dat uw muren er weer fris en verzorgd uitzien!

ONZE BEHANGER STAAT VOOR U KLAAR!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner en uitvoerder voor uw behangwerkzaamheden?