Binnenwerk

Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Voor het behoud van houtwerk is het belangrijk dat houten kozijnen, deuren en gevels goed in de verf zitten. Wij verzorgen al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten.

behang- en decoratief werk

Behang- en decoratief werk

Gewoon zin in een nieuw behangetje of is uw oude behang nu écht aan vernieuwing toe? Wij zorgen ervoor dat uw muren er weer tiptop uitzien.

Vloeren

Vloeren

Tapijt, laminaat, parket, hout, pvc of tegels: wij vernemen graag uw wensen voor een nieuwe vloer. Wij denken mee en leggen vakkundig en snel de vloer van uw keuze.

Droogbouw

Gipsplaten Wand & Plafond

Brendgen Schilder & Stukadoor is gespecialiseerd in wand- en plafondmontage van gipsplaten deze worden tussen de metal studs (draagsysteem van metalen profielen) opgebouwd.

Stucwerk binnen

Stucwerk

Met een nieuw gestucte muur ziet uw kantoor of huis er weer fris en opgeruimd uit. Wij beheersen verschillende stuctechnieken en bieden een ruime keuze aan pleisterverf.

Isolatie

Isoleren

Zorg ervoor dat er geen warmte verloren gaat of vocht via kieren uw huis intrekt. Wij voorzien uw huis van gedegen isolatiemateriaal, zodat u er weer warmpjes bij zit.

schimmel en waterschade

Sanering van schimmel- en waterschade

Een lekkage in huis kan iedereen overkomen: wij werken de waterschade netjes weg. Ook schimmelvorming als gevolg van een gebrekkige ventilatie nemen wij vakkundig onder handen.

Zoekt u een partner voor uw werkzaamheden binnen?