Kleurvormgeving & advies

Schilder Interieurkleuren

Schilder Venlo

Met kleur en wandafwerking creëer je de meest fantastische effecten maar het kiezen van de juiste kleur/wandafwerking is niet altijd makkelijk. Lichtinval, de grootte van de ruimte, kleur van de vloer en bestaande elementen zijn van invloed hoe een kleur ervaren wordt. Ieder heeft zijn eigen kleurvoorkeur, z’n persoonlijke smaak. Een kleuradvies kan helpen om deze voorkeur vorm te geven.

Farbdesigner.de

Schilder Kleurvormgeving

 

Het oog van de mens ( schilder) kan, afhankelijk van de persoon, één à tien miljoen verschillende kleuren onderscheiden. Voor het ontwerpen van een bouwwerk, wordt “kleur” daarom ook beschouwd als een vierde dimensie. Binnenruimtes en buitenwanden – nergens anders komt een gekozen kleurvormgeving zo groots en duurzaam tot haar recht als hier. Met onzere  vakkundige kleurvormgeving vindt u snel de juiste tint of de gewenste kleurvormgeving.

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gebouw bieden wij u:

  • voor kleinere objecten: advies ter plaatse in overleg ,eventueel met behulp van het kleurprogramma van Brillux of Caparol
  • voor grotere objecten: uitgebreid kleuradvies op speciaal papier met stalen en eventueel presentatie op ons kantoor

Exterieurkleuren
Meestal krijgt het uiterlijk van de woning minder aandacht en gaat men in de bestaande kleuren weer verder, toch is het soms goed om ook uw woning of bedrijf van verfrissende uitstraling te voorzien.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner en uitvoerder voor uw behangwerkzaamheden?