Stucwerk

Gevelstucwerk

Beschadiging van gevelstucwerk op tijd herkennen en verhelpen

Het stucwerk van uw gevel beschermt het pand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Gevels staan voortdurend bloot aan externe invloeden; het is dus niet vreemd dat zonneschijn, neerslag, storm en milieuvervuiling uiteindelijk hun sporen achterlaten. Als zich vochtschade, schimmel, scheuren of alg- en mosafzetting op de gevel voordoen, of het stucwerk afbladdert, dan is het tijd voor een gevelsanering.

Het is niet altijd nodig om de volledige gevel opnieuw te stuken. Met onze stuctechnieken kunnen wij ook het bestaande stucwerk renoveren.
Wij willen dat uw gevel zo lang mogelijk mee gaat. Daarom gebruiken wij alleen maar hoogwaardig en speciaal geselecteerd stucmateriaal, dat uw gevel de hoogst mogelijk bescherming biedt.

Reparatie van scheuren
Door scheuren in het buitenstucwerk zijn de buitenmuren minder goed beschermd. Om schade te voorkomen, is reparatie van de scheuren noodzakelijk. Wij repareren allerlei soorten scheuren, waarbij we altijd eerst goed naar de staat van de ondergrond kijken. Op deze manier waarborgen we een doelgerichte, technisch hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde renovatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Brendgen